Inloggen

FloraConnect® EWS

Aan het FloraConnect® systeem is sinds release 12.9 een uitgebreid Early Warning System toegevoegd. Er bestond al langer de wens om de standaard aanwezige track & trace functionaliteit van FloraConnect® op een meer toegankelijke manier voor de gebruikers te presenteren.

Met de introductie van FloraConnect® Growers, wat veel voor het labelen van producten gebruikt wordt, werd deze wens nog groter.

Kwekers hebben graag een helder overzicht over de orders die ze nog moeten labelen.

Voor de afnemers (exporteurs, groothandelaren) blijkt deze informatie ook van steeds groter belang. Logisch, want als het product nog niet van een label is voorzien, zal het ook zeker nog niet verzonden zijn.

Met deze informatie kan een exporteur eenvoudig zien of een kweker al met de afhandeling van een partij (orderregel) is begonnen. FloraConnect® WMS biedt een zeer uitgebreide set triggers die automatisch op deze informatie kunnen reageren. De betrokken personen kunnen via email, sms,etc. geïnformeerd worden.

Met de laatste release van FloraConnect® Growers is een belangrijk deel van deze informatie nu ook voor kwekers en handelaren online (realtime) beschikbaar.
What's new

Klokvoorverkoop.

Met klokvoorverkoop kunt u vanaf 12.00 uur het aanbod voor de vol­gen­de dag al beschikbaar maken voor uw klanten.

Deze nieuwe vorm van verkoop stelt u in staat om buiten de reguliere veil­tijden een deel van het klok­aa­nbod bloemen tegen een vooraf vast­ge­stel­de prijs aan te bieden aan uw klanten.

lees verder


1
Contact
Uniware Computer Systems B.V.
Beugsloepweg 20
3133 KV Vlaardingen
Nederland
tel: +31 10 28 54 220
fax: +31 10 28 54 230
e-mail: info@uniware.nl
© 2000 - 2021 by Uniware Computer Systems B.V. Privacy Policy Disclaimer Sitemap